Spy Geo Security – SGS ® Private Security & Protection:

Spy Geo security systems - Copy (2) 

  Spy Geo Security – SGS ® Private Security & Protection:

  • Consultanta de specialitate, analiza risc si realizare planuri de paza !

  • Consultancy, risk analysis and implementation of security plans !

  • Spy Geo Security – SGS ® Private Security & Protection – Partener colaborator in domeniul securitatii private in Romania prin SWAT FORCE INTERNATIONAL ™ SECURITY !

  • Spy Geo Security – SGS ® Private Security & Protection – Cooperating partner in the field of private security in Romania by SWAT FORCE INTERNATIONAL ™ SECURITY !

Spy Geo Security – SGS ® Security Systems:
   – Proiectare si Instalare sisteme de securitate !
   – Design and installation of security systems !
– Consultanta si Servicii de Securitate privata !
– Consulting and Private Security Services !

Spy Geo Security – SGS ® Security Systems:

   * SGS ® – ,,Siguranta dumneavoastra este problema noastra !”
SGS ® – ,,Your safety is our problem !” 

Spy Geo Security – SGS ® Private Security & Protection:
SGS ® – ,,Vigilenta maxima, Protectie totala !”
SGS ® – ,,Vigilance maximum, total protection !” 

 

   Oferta servicii de paza si protectie privata:

   Pentru asigurarea pazei si protectiei eficiente a institutiei sau al obiectivului dumneavoastra, va facem cunoscuta oferta societatii noastre, privind executarea calificata a unor servicii de paza, protectie si prevenire a unor evenimente si fapte de tulburare a ordinii si linistii.

   Organizarea sistemului si a dispozitivului de asigurare a securitatii obiectivului se realizeaza in functie de: clauzele contractuale, particularitatile perimetrului ce trebuie asigurat, numarul si dispunerea punctelor vulnerabile existente.

   In vederea executarii in conditii de calitate a serviciilor, specificate mai sus, va propunem un dispozitiv format din posturi fixe si/sau mobile, permanente sau temporare, in functie de particularitatile obiectivului.

   Dispozitivul de asigurare a securitatii obiectivului va fi incadrat cu agenti de securitate, persoane fizice calificate, angajati ai societatii “S.C. SWAT  FORCE  INTERNATIONAL  S.R.L.”, pentru a indeplini atributiile specifice functiei detinute.

   Consemnul posturilor de paza si protectie in discutie, va prevede desfasurarea unor activitati pe urmatoarele directii de actiune:  

1. Evidenta si control acces.

2. Prevenirea producerii de tulburari ale linistii si ordinii in zona postului.

3. Prevenirea distrugerii sau sustragerii de bunuri din patrimoniul institutiei sau al obiectivului dumneavoastra.

4. Interzicerea accesului in obiectiv a unor categorii de persoane ce pot pune in pericol siguranta si buna desfasurare a activitatii institutiei dumneavoastra.

5. Supravegherea directa si permanenta pe timpul executarii serviciului a activitatilor ce se desfasoara in zona incredintata, precum si a persoanelor-vizitatori ai institutiei sau al obiectivului dumneavoastra, in scopul prevenirii unor situatii de natura ce ar putea afecta siguranta si bunul mers al activitatii specifice obiectivului.

6. Evacuarea din incinta a unor categorii de persoane sesizate si depistate in anumite stari si situatii de natura a pune in pericol securitatea obiectivului si a personalului acestuia, ori care provoaca acte de dezordine si tulburari de liniste publica.

7. Luarea tuturor masurilor de fapt, in cazul producerii unor evenimente nedorite sau de forta majora ( incendii, inundatii, explozii, calamitati ).

* Paza post fix:

   Serviciul de paza post fix, controlul accesului, supravegherea obiectivului prin observare de pe loc si patrulari in incinta, dupa cum urmeaza:

I. PAZA OBIECTIVULUI:

   Se realizeaza de catre agentii de securitate ai societatii “S.C. SWAT  FORCE  INTERNATIONAL  S.R.L.”, prin paza in punct fix si patrulare care vor urmarii:
a. Paza obiectivului, bunurilor si valorilor primite in paza si asigurarea integritatii acestora,
b. Supravegherea in special a locurilor si punctelor vulnerabile din perimetrul obiectivului, pentru a preveni producerea oricaror fapte de natura sa aduca prejudicii acestuia. Seful de obiectiv: acesta va avea ca atributiuni coordonarea si supravegherea activitatii de paza din obiectiv.

II. CONTROL ACCES:

   Se realizeaza de catre agentii de securitate ai societatii “S.C. SWAT  FORCE  INTERNATIONAL  S.R.L.”, la punctul de control acces prin care se urmareste:
a. Accesul in obiectiv numai in conformitate cu prevederile legale si cu dispozitiile interne,
b. Controlul la intrarea si iesirea din incinta obiectivului a persoanelor, mijloacelor de transport,
c. Prezenta conform orarului de lucru al unitatii,
d. Interzicerea accesului personalului aflat sub influenta alcoolului sau consumul unor astfel de produse in obiectiv,
e. Neintroducerea de bauturi alcoolice, substante toxice,
explozive sau obiecte interzise,
f. Intrarea personalului strain in zone neautorizate.

* Monitorizare si interventie rapida:

   “S.C. SWAT  FORCE  INTERNATIONAL  S.R.L.”,  va ofera serviciul de monitorizare al sistemului dumneavoastra de alarma si va asigura interventie rapida in caz de evenimente, prezentand etapele dupa cum urmeaza:

   Detectia evenimentului si transmiterea alarmei de la obiectiv la dispecerat:                                                                                                                – Identificarea obiectivului (cod, nume, adresa, etc.), trimiterea si indrumarea echipajului de interventie spre obiectiv,
– Interventie la obiectiv si verificarea cauzei alarmei,
– Comunicarea cauzei alarmei catre dispecer:
• in cazul alarmelor false se continua patrularea
• in cazul alarmelor reale, echipajul de interventie intreprinde primele masuri de anihilare a evenimentului.
– Alarmele reale sunt transmise, dupa verificare, imediat catre Politie sau dupa caz catre Pompieri si/sau Ambulanta, iar acestia dispun conform legii, interventia echipajelor specializate proprii la obiectiv.
   Mentionam ca, cele descrise mai sus se deruleaza intr-un interval de timp extrem de scurt, imiedicand patrunderea, sustragerea sau distrugerea documentelor, marfurilor sau materialelor din obiectiv.

   Avantajele conectarii la dispecerat al sistemului de alarma:
– in cazul unui eveniment real (patrundere prin efractie, incendiu, cadere tensiune de retea 220 V, linie telefonica deranjata) daca sistemul dumneavoastra de alarma nu ar fi conectat la un dispecerat nu s-ar putea interveni sau remedia defectiunea.
– se pot urmari toate armarile si dezarmarile efectuate, precum si verificarea personalului care efectueaza operatiunea (cu ajutorul codurilor personale de armare – dezarmare).
– institutia sau obiectivul dumneavoastra este supravegheata 24 ore din 24, iar in caz de eveniment echipajele de interventie rapida al “S.C. SWAT  FORCE  INTERNATIONAL  S.R.L.”, ajung imediat la fata locului si intervine pentru rezolvarea oricarui eveniment.
– se poate controla in permanenta starea de functionare a sistemului dumneavoastra de alarma.

* Garda de corp si protectie – protocol / VIP:

   “S.C. SWAT  FORCE  INTERNATIONAL  S.R.L.” va asigura protectie personala VIP, organizarea de primiri si protectia in regim de VIP.

   Fie ca vine vorba despre apararea familiei sau despre persoane cu necesitati speciale,“S.C. SWAT  FORCE  INTERNATIONAL  S.R.L.” va pune la dispozitie echipa de protectie si garda de corp VIP. Compusa din persoane ce au fost selectate din cadrul firmei de securitate, acestia au o experienta si o vigilenta exceptionala, atribute ce conteaza pentru clientii nostri exigenti.

   Aceste servicii constau in:                                                                                             – asigurarea vietii si integritatii corporale ale persoanei protejate sau dupa caz a familiei,
– asigurarea perimetrului in care persoana se deplaseaza,
– asigurarea legaturii cu serviciile medicale in caz de necesitate.

   Persoanele ce deservesc serviciul de garda de corp sunt special antrenati in sisteme de aparare si protejare, tragere cu arma si evident tactica de lupta corp la corp. 

   Pregatirea acestei echipe este permanent testata in conditii de stres major, atat fizic cat si psihologic.

* Paza si protectie evenimente:

   “S.C. SWAT  FORCE  INTERNATIONAL  S.R.L.” va asigura servicii profesionale la nivelul intregii tari pentru o serie de evenimente:                   – manifestatii culturale sau sportive, festivaluri, targuri, expozitii, evenimente publice sau private, etc.

   In dotarea agentilor de securitate, in functie de tipul evenimentului intra: costum protectie, tomfa, spray paralizant, statii emisie / receptie, iar la cererea beneficiarului agentii pot fi dotati si cu pistoale cu bila de cauciuc sau gaz. Documentele ce vor insoti serviciul de paza sunt representate de planul de paza, consemnul posturilor si registrele de procese-verbale.

* Paza comunala:

   “S.C. SWAT  FORCE  INTERNATIONAL  S.R.L.” va ofera serviciul de paza comunala consta in asigurarea pazei comunei dupa cum urmeaza:
– patrulari cu echipaje proprii la ore aleatorii sau stabilite de comun acord cu beneficiarul,
– un echipaj este format din doi agenti de paza si un autovehicul,
– agentii sunt instruiti, antrenati si dotati cu telefon mobil, bastoane, sprayuri lacrimogene, statii de emisie receptie, trusa de prim ajutor, extinctor si daca este cazul cu armament, iar autovehiculul este inscriptionat cu insemnele firmei si in stare optima de functionare,
– atributiile echipajului sunt de pastrare a linistii si ordinei publice, de observare a persoanelor si mijloacelor de transport suspecte (carute, masini, etc.). Toate evenimentele se scriu intr-un raport care este predat beneficiarului.
   Atributiile se stabilesc de comun acord cu beneficiarul, in functie de necesitatile acestuia.

* Transport valori:

   “S.C. SWAT  FORCE  INTERNATIONAL  S.R.L.” va ofera serviciul de transport valori care are ca obiect transportul valorilor apartinand beneficiarului dintr-un loc in altul, pe trasee stabilite de comun acord, pe baza ordinelor precise de ridicare si livrare, folosind:

– autospeciale proprii, aprobate de autoritatile competente;
– personal propriu, selectat in mod adecvat, pregatit, inarmat in mod corespunzator si avizat de autoritatile competente;
– polita de asigurare proprie, angajata in favoarea fiecarui client al nostru pentru acoperirea riscurilor care deriva din orice tip de pierdere sau dauna, provocata si/sau cauzata de oricine si din orice motiv.

   Valorile transportate trebuie asezate in colete aprobate de beneficiar si de societatea noastra, sigilate, insotite de documentatia care sa le ateste continutul, semnata de responsabilul beneficiarului.
   Echipajul autospecialei de transport valori va fi format din 1-2 agenti de paza, instruiti in mod adecvat, dotati cu uniforme, arme de foc si sisteme tehnice de legatura. Autospecialele sunt in permanenta legatura radio cu Dispeceratul “S.C. SWAT  FORCE  INTERNATIONAL  S.R.L.”

* Proiectare si Instalare sisteme de securitate:

   In prezent piata romaneasca a sistemelor de curenti slabi este invadata de produse de calitate indoielnica. In acest context Spy Geo Security – SGS ® Security Systems, va propune o gama completa de sisteme, integrabile sau interconectabile, produse de firme de prestigiu in domeniu.

* Spy Geo Security – SGS ® Security Systemsva ofera:

  • Sisteme de alarma;

  • Sisteme de control al accesului;

  • Sisteme de control acces hotelier;

  • Sisteme de supraveghere video;

  • Sisteme de detectie incendiu;

  • Sisteme integrate de securitate;

  • Sisteme de interfonie si video-interfonie;

  • Sisteme de televiziune prin cablu;

  • Sisteme de receptie satelit;

  • Retele telefonie;

  • Retele IT – calculator;

  • Retele voce-date;

  • Sisteme de sonorizare si public address;

  • Echipamente pentru automatizari inteligente,

  • Echipamente si sisteme pentru spionaj.

   Echipamentele ce le propunem sunt dintre cele mai bune existente pe piata in acest moment. Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, Spy Geo Security – SGS ® Security Systems, va propune totdeauna mai multe variante de sistem (marci de echipamente). Toate echipamentele pe care o sa le propunem indeplinesc exigentele noastre din punct de vedere al raportului calitate/pret.

   Spy Geo Security – SGS ® Security Systems se promoveaza pe piata echipamente si sisteme de securitate moderne, utilizand tehnologii de ultima generatie, in conformitate cu normele europene si legislatia in domeniu.

   Oferta de baza al Spy Geo Security – SGS ® Security Systems este compusa din pachete de servicii optimizate pentru aplicatii in locuinte din mediu urban sau rural, birouri, spatii comerciale, depozite sau hale de productie.

   Sistemele electronice propuse pentru protectia persoanelor si imobilelor, receptia informatiilor, cresterea confortului personal, reprezinta tehnologie de varf si se integreaza armonic in spatiile finisate, mobilate si decorate modern sau traditional, echipamentele recomandate de noi, fiind cuprinse in conceptia actuala de spatiu integrat.

   Compania noastra vine in sprijinul dumneavoastra, contribuind la crearea unor spatii de locuit, de lucru si de divertisment avand caracteristicile cladirii inteligente, ce incuba nu numai ideea de protectie a cladirii sau persoanelor, ci si de usurare a vietii acestora, in sens sigur si modern.

   Spy Geo Security – SGS ® Security Systems ofera solutii complete pentru: proiectarea si executia de sisteme de securitate pentru obiectivele cu grad ridicat de risc, analiza de risc, instruire si pregatire a personalului, servicii specifice de intretinere.

   Profesionalismul tehnicienilor nostri, ne permite abordarea unor lucrari de proiectare si executie cu complexitate ridicata, in conditii de calitate superioara, toate sistemele fiind concepute astfel incat institutia, obiectivul, caminul, biroul si/sau afacerea dumneavoastra sa fie protejate si gestionate corect.

   Echipamentele folosite de noi se ridica la cele mai inalte standarde internationale din domeniu. In urma instalarii unui astfel de sistem de securitate este facilitata conectarea la dispeceratul “S.C. SWAT  FORCE  INTERNATIONAL  S.R.L.” pentru o si mai mare siguranta a dumneavoastra si a bunurilor dumneavoastra.

   In domeniul nostru de activitate intra proiectarea si instalarea sistemelor de securitate, constand in:

  • SISTEME ANTIEFRACTIE, 

  • SISTEME DE SUPRAVEGHERE SI INREGISTRARE VIDEO,

  • SISTEME DE AVERTIZARE SI SEMNALIZARE INCENDIU,

  • SISTEME DE CONTROL ACCES SI PONTAJ AUTOMAT,

  • SISTEME DE INTERFONIE SI VIDEOINTERFONIE,

  • ECHIPAMENTE PENTRU AUTOMATIZARI INTELIGENTE,

  • ECHIPAMENTE SI SISTEME SPY.

* Service al sistemului de securitate:

   Spy Geo Security – SGS ® Security Systems va ofera serviciul de service al sistemului dumneavoastra de securitate dupa cum urmeaza:

servicii de intretinere preventiva derulate sub forma reviziilor periodice executate trimestrial. Intretinerea preventiva reprezinta intreg ansamblul de operatiuni necesar a fi efectuate periodic pentu mentinerea functionarii echipamentelor si sistemelor in parametrii proiectati (verificari, testari, reglaje, curatare, schimbare consumabile). Intretinerea preventiva reprezinta o componenta necesara pentru ca BENEFICIARUL sa poata utiliza pe deplin dreptul la garantie acordat de fabricant respectiv de PRESTATOR si nu trebuie confundata cu garantia in sine.

• servicii de interventie derulate sub forma actiunilor corective efectuate la solicitarea beneficiarului. Interventia reprezinta intreg ansamblul de operatiuni necesare a fi efectuate pentru remedierea unui echipament defect sau pentru corectarea parametrilor tehnici de functionare a sistemelor prin aducerea acestora in parametrii normali de lucru; acest serviciu se presteaza in maxim 48 ore de la solicitare.

• servicii prestate la comanda reprezinta extinderi, modificari sau lucrari suplimentare ce se efectueaza asupra sistemelor existente sau separate de acestea ca urmare a unei comenzi inaintate de catre BENEFICIAR catre PRESTATOR.

   In situatia in care oferta noastra va satisface, va propunem incheierea Contractului de Prestari Servicii de Paza si Protectie, intre institutia sau obiectivul dumneavoastra si conducerea – 

– “S.C. SWAT  FORCE  INTERNATIONAL  S.R.L.”

   * Spy Geo Security – SGS ® Private Security & Protection – Partener colaborator in domeniul securitatii private in Romania prin SWAT FORCE INTERNATIONAL ™ SECURITY, va ofera servicii de securitate pe intregul teritoriul national pentru:

  • sedii de birouri, ansambluri rezidentiale;

  • centre comerciale, magazine;

  • hypermarket-uri, showroom-uri;

  • hale industriale, service-uri, parcuri auto;

  • hoteluri, restaurante, pensiuni;

  • apartamente, case de vacanta;

  • santiere de constructii;

  • sedii bancare;

  • case de schimb sau de amanet;

  • institutii publice;

  • licee, scoli, gradinite, crese;

  • centre medicale, farmacii;

  • parcuri, piete, terenuri agricole, depozite;

  • concerte, festivaluri, targuri, expozitii;

  • campanii publicitare, petreceri private, etc.

   Serviciile de paza sunt organizate in sistem militarizat, cu personal selectat, instruit, testat si indrumat de profesionisti sub strictul control al institutiilor abilitate. In functie de importanta valorilor pazite si la solicitarea beneficiarilor, asiguram si paza cu agenti inarmati.

 S.C. SWAT  FORCE  INTERNATIONAL  S.R.L. are o experienta in securitatea privata inca din anul 2010, SWAT FORCE INTERNATIONAL aduce pe piata din Romania execelenta in ceea ce priveste serviciile de paza si protectie.

   Beneficiind de un personal atent selectat si instruit,

S. C. SWAT FORCE INTERNATIONAL S. R. L. este un reper al calitatii, profesionalismului si rapiditatii.

   Suntem mandri ca la 6 ani de la infiintare, compania noastra este in continua dezvoltare, in prezent fiind activa in 37 de judete, in orasele: Bucuresti, Brasov, Pitesti, Craiova, Timisoara, Arad, Resita, Deva, Hunedoara, Petrosani, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj, Zalau, Sibiu, Targu Mures, Bistrita, Suceava, Botosani, Iasi, Bacau, Focsani, Galati, Braila, Buzau, Ploiesti, Constanta, Alexandria, Slatina, Oltenita, Calarasi, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Miercurea Ciuc.

   S. C. SWAT FORCE INTERNATIONAL S. R. L. are peste 2.000 de angajati – profesionisti ai serviciilor de paza si protectie.

   Cu totii ne dorim sa traim si sa ne desfasuram activitatea intr-o societate in cadrul careia sa nu ducem grija securitatii. Tocmai de aceea, noi suntem alaturi de dumneavoastra prin servicii profesioniste, prin intermediul carora tot ceea ce inseamna siguranta afacerii dumneavoastra sau siguranta personala sunt lasate in grija noastra.

   Prin gama de servicii oferita, S. C. SWAT FORCE INTERNATIONAL S. R. L. va garanteaza siguranta zi de zi !  

   Pentru ca suntem pregatiti in fiecare clipa sa raspundem celor mai solicitante si diverse cerinte, suntem siguri ca vom derula o colaborare concretizata in succes !

   Va multumim anticipat, cu deosebita consideratie, SGS ® – Spy Geo Security !

* Spy Geo Security – SGS ® Private Security & Protection:

  • CARE SUNT RISCURILE ALEGERII CELUI MAI MIC PREŢ ÎN SECURITATEA PRIVATA ?

   1. Compromiterea indeplinirii termenilor contractuali.
Alegerea ofertantului cu cel mai mic preţ poate avea ca rezultat rezilierea prematură a contractului, întrucât costurile executării contractului original este posibil să nu mai poată fi susţinute de către compania de securitate privată.

   2. Concurenţă inechitabilă/neloiala.
Dacă alegeţi un ofertant de calitate scăzută, veţi contribui la concurenţa inechitabilă/neloiala de pe piaţă. Acest lucru se datorează faptul că ofertantul cu preţul cel mai mic nu va putea furniza servicii de calitate bună, ceea ce va determina companiile să concureze numai la categoria preţ nu şi la nivelul calităţii serviciilor. De asemenea, va avea un efect negativ asupra dvs. în calitate de cumpărător, întrucât vă va limita numarul de companii de calitate bună din rândul cărora aveţi de ales.

   3. Nerespectarea legislaţiei: 
   a. Neachitarea taxelor şi cheltuielilor sociale.
Pentru a furniza oferta cu cel mai mic preţ, unele companii de
securitate privată recurg la neachitarea taxelor şi cheltuielilor
sociale.
 b. Utilizarea de forţă de muncă nedeclarată sau parţial declarată sau angajarea de personal fără respectarea regulilor de muncă şi
sociale relevante sau celor prevazute in contractele colective de munca.
Pentru a furniza servicii la cel mai mic preţ, ofertanţii recurg la utilizarea de agenţi de pază nedeclaraţi/neinregistrati sau cu
norma partiala, sau angajează personal fără a respecta regulile de muncă şi sociale relevante ori contractele colective de muncă. Aceste practici pot avea un impact negativ asupra dvs. ca şi
cumpărător.
 c. Utilizarea in loc de agenti de securitate, in agenţi de pază tip „umbră/fantoma” şi subcontractarea.
   In fapt aceasta formula nelegala presupune asigurarea unui personal de securitate mai redus ca număr decât cel convenit în mod contractual si mentionat in planurile de paza. Costurile cu salariile şi contribuţiile sociale pot fi reduse adesea prin trecerea la forţă de muncă pe termen fix şi cu normă parţială şi/sau la agenţi de pază „persoane fizice autorizate” sau detasati pentru a ocoli prevederile contractelor colective de munca.          Utilizarea subcontractării pentru unicul scop de a reduce in mod fraudulos costurile cu salariile şi contribuţiile sociale devine, de asemenea, mai frecventă în special în situatiile in care se pot folosi subcontractori care in fapt sunt agenţii de munca temporara. Aceste practici pot avea un impact negativ asupra dvs. ca şi cumpărător.
d. Nerespectarea legislaţiei privind securitatea privată.
   Pot fi găsite dovezi că ofertanţii cu cel mai mic preţ neglijează respectarea legislaţiei privind securitatea privată pentru a reduce costurile. Acest lucru include, adesea, lipsa asigurării instruirilor
obligatorii, si a obligatiilor legale de supraveghere si management al serviciilor de paza (sef de tura, sef de obiectiv, inspector) diminuându-se implicit calitatea serviciilor furnizate.

   4. Aducerea la cel mai mic multiplu comun.
   A opta pentru ofertantul cu cel mai mic preţ va avea un efect dăunător legat de calitatea serviciilor furnizate întrucât cel mai mic cost nu poate justifica instruirile necesare, supervizarea, managementul serviciilor precum şi asigurarea condiţiilor legale de muncă ale agenţilor de securitate. În consecinţă, pe piaţa cumpărătorilor de servicii de securitate privată se va observa o competiţie pentru aducerea la cel mai mic numitor comun a calităţii serviciilor de securitate privată. Drept rezultat, cumpărătorul va avea mai puţine opţiuni in a alege companii care sa ofere servicii de calitate bună dintre care să aleagă şi să se asigure că obiectivele dvs. de securitate sunt indeplinite. Alternativa alegerii ofertantului cu cel mai mic preţ şi un nivel redus de securitate contribuie substanţial la scăderea imaginii industriei în ochii publicului. Acest lucru coboară, de asemenea, percepţia publică pozitivă a cumpărătorului care achizitioneaza servicii de securitate ieftine si de slaba calitate.

 

Spy Geo Security – SGS ® Private Security & Protection:

  • Consultanta de specialitate, analiza risc si realizare planuri de paza !

  • Consultancy, risk analysis and implementation of security plans !

  • Spy Geo Security – SGS ® Private Security & Protection – Partener colaborator in domeniul securitatii private in Romania prin SWAT FORCE INTERNATIONAL ™ SECURITY !

  • Spy Geo Security – SGS ® Private Security & Protection – Cooperating partner in the field of private security in Romania by SWAT FORCE INTERNATIONAL ™ SECURITY !

Spy Geo Security – SGS ® Security Systems:
   – Proiectare si Instalare sisteme de securitate !
   – Design and installation of security systems !
– Consultanta si Servicii de Securitate privata !
– Consulting and Private Security Services !

Spy Geo Security – SGS ® Security Systems:

   * SGS ® – ,,Siguranta dumneavoastra este problema noastra !”
SGS ® – ,,Your safety is our problem !” 

Spy Geo Security – SGS ® Private Security & Protection:
SGS ® – ,,Vigilenta maxima, Protectie totala !”
SGS ® – ,,Vigilance maximum, total protection !” 

   PENTRU  MAI  MULTE  INFORMATII, VA  RUGAM  SA  NE  CONTACTATI:

PHONE: +4 – 0749 – 808 – 681

FACEBOOK PAGE:

https://www.facebook.com/sgssystems.ro 

Web page:

https://geoinvestigationagency.wordpress.com/sgs-security-systems/

11072711_403583746487324_3249436093442822850_n

11059316_403527309826301_4404297345346382231_n

…………………………………………………………………………………

SGS ® & G. I. A. ® * © Copyright 2016 – All rights reserved.